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Dear Ms. He]ler-Toig'

This is in response to your letter dated February 2 1999 cgarding the, apphcablhty of the

" Hazardous Materials Regulations (HMR; 49 CFR Parts 1 fo'¢ettain hazardous-materials. .-
You state that the materials are transported by common of riers. from:a distribution _
center to retail stores (a supermarket chain). Yotr questlo raphrasec answered as - i

follows:

N RE eremoved and offered.

Al. - The answeris yés: The ORM-D mat ;
conformance wﬁh the requlrements :

- Q2.

A2.  Yes. Same response as Al above.

Q3. Can an ORM-D product be placed in a tote w1th n
status as an ORM-D?

A3.  Yes. Same response as Al above.

Q4. Must the tote containing the ORM-D matenals'b

unmarked?
Ad.  Ifthe ORM-D materials are offered in conformance with the requirements in § 173.156
(b)(1), the marking requirements speclﬁed in subl par e 66 pounds

gross weight limitation do not apply '
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' ORM-D product

vehicle. This is not true. Section 173. 308 (b) prov1des
subparts C through H of part 172 as well as part 177 of
devices are u'ansported in one motor vehlcle by hxghwa




