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July 16, 1992

Mr. Brian E. Pierzina
Senior Engineer
Office of Pipeline Safety
Minnesota Department of Public Safety
175 Aurora Avenue
St. Paul, MN  55103-2356

Dear Mr. Pierzina:

I am responding to your letter of June 29, 1992, to George W. Tenley, Jr., about the uprating
requirements of Subpart K of 49 CFR Part 192.

Specifically, you asked whether § 192.557(b)(6) applies only when a low pressure distribution
system is uprated to a high pressure distribution system.  Because § 192.557(b)(6) requires the
installation of service regulators, the purpose of this regulation is to require proper pressure
controls when a low pressure distribution system is uprated to a high pressure distribution system.
As these regulators would already be in place on high pressure distribution systems, §
192557(b)(6) does not apply to the uprating of a high pressure distribution system.

Sincerely,

/signed/

Cesar De Leon
Director, Regulatory Programs
Office of Pipeline Safety


