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November 1, 1990

Mr. Marvin R. Holland
Executive Director
Texas Excavation Safety System, Inc.
Suite 283
7557 Rambler Road
Dallas, TX  75231

Dear Mr. Holland:

This responds to your letter of July 26, 1990, in which you asked if RSPA's anti-drug rules in 49 CFR
Part 199 apply to employees of One-Call Centers.

One-Call services which notify membership of planned excavation are not subject to 49 CFR Part 199
unless the service is performed for the pipeline operator under contract; and pursuant to Part 192, is
also receiving, identifying, or classifying notices of events or making emergency decisions which need
immediate response by the operator or notice to fire, police, or other officials.

Sincerely,

George W. Tenley, Jr.
Associate Administrator for
     Pipeline Safety


