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INTERPRETATION

3/21/78

Frank Fulton told Marshall W. Taylor that the intent of §192.707(b)(1) is to not require the

installation of markers in the waterways; i.e., markers are required on the banks but are not

required to be placed out in the waterway.

Ivan A. Huntoon

       Staff Engineer
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Buck Furrow 9/9/76

SUBJ:  Amendment 192-27
   RE:  Revision of 192.707 Line Marking

Told Buck the amdmt. made it sound as if river crossings no longer required markers per
192.707(e), but that 192.707(e) had not been deleted.  He stated that "intent" was not to eliminate
these signs, but to eliminate need for marking the line in the navigable stream (i.e. - placing
pipeline marker in the navigable stream.  He feels that markers per 192.707(e) on bank are still
req'd. - apparently to mark line on shore.

This part of the amendment is not clear and could very feasibly confuse operators.  It "appears"
that their best bet would be to take down their river crossing markers - if they don't already
comply w/192.707(e) & put in a standard line marker for on shore.

Ivan Huntoon
St. Engineer


