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  March 24, 1971

Mr. Paul M. Heim
Assistant Vice President
Heath Consultants Incorporated
Zero Laurel Avenue
Wellesley Hills, Massachusetts  02181

Dear Mr. Heim:

In reply to your letter of December 23, 1970, 20-day written
reports are required only as specified in Section 191.9.  As
stated in Paragraph 191.9(a)(2), when a repair is made on an
emergency basis and requires other emergency action to protect
the public, such as evacuation of a building, blocking off an
area, or rerouting traffic, a 20-day written report is required.
 Unless such additional measures are taken to protect the public,
a 20-day report is not required.  These 20-day reports are
required only from operators having more than 100,000 customers
in their system.

You are correct in the assumption that operators having either
more or less than 100,000 customers must report leaks in their
annual report.

The "C" classification that you speak of is purely an industry
classification that may or may not require reporting to the
Office of Pipeline Safety.

I trust this information answers your questions and apologize for
the delay in answering your letter.

  Sincerely,

  Joseph C. Caldwell
  Director, Acting
  Office of Pipeline Safety


